COMPACT, STOF- en WATERDICHT

Dankzij Android 8 en de IP68 water- en stofdichtheid is de Syco RS-401 geschikt voor de meest stevige uitdagingen! Perfect voor dagelijks gebruik, voor op de werf en zo veel meer toepassingen.
STERKE PUNTEN

IP68 STOF- EN WATERDICHT
COMPACT EN STERKE BEHUIZING
DUAL SIM
5 INCH IPS HD DISPLAY
ANDROID 8
8MP ACHTERCAMERA | 2MP VOORCAMERA
STOF- EN WATERDICHT

IP68 stof- en waterdicht: U kan de Syco RS-401 in alle weersomstandigheden gebruiken. Het toestel is bestand tegen stof en water. Hierdoor kunt u de RS-401 perfect gebruiken zelf op stoffige plaatsen zoals bouwwerven. Omdat het toestel voldoet aan de norm IP68 kan het apparaat minimaal 2 uur lang overleven op een diepte van 1,2 meter.


STERKE BEHUIZING

Compacte en sterke behuizing: Het toestel is licht, compact en voorzien van een sterke behuizing. Hierdoor wordt de duurzaamheid van het toestel gegarandeerd. Het apparaat is bovendien goed bestand tegen schokken en vallen.5 INCH DISPLAY

Met het 5 inch IPS HD scherm ziet u alle beelden scherp en helder. Bekijk uw prachtig gemaakte foto's of videos nu in top kwalliteit met het heldere scherm van de Syco RS-401.

ANDROID 8:

Het besturingssysteem van de Syco RS-401 is Android 8. Met Android 8 en de Google Playstore download u allerlei applicaties op uw smartphone. Van Games, social media applicaties tot sportapp's, alles is mogelijk met de kracht van Android 8.UNIEKE EIGENSCHAPPEN

- Stevig binnenwerk: voelbaar kwaliteit
- Hoge autonomie: 4000mAh
- Werkt in extreme temperaturen: -10°C tot 55°C

TECHNISCHE SPECIFICATIES

ALGEMEEN
Afmetingen: 146.6 x 76 x 13 mm
Gewicht: 210 g
SIM: Dubbele simkaart (2x Micro SIM)
Beschermingsindex: IP68-gecertificeerd
OS: Android 8.1
SAR waarde: 0.848 W/Kg

COMMUNICATIE
2G: 850/900/1800/1900 MhzG
3G: WCDMA 850/900/2100 Mhz
4G: FDD: B1/3/7/8/20 | TDD: B40
Trillen: Ja

SCHERM
Type: IPS TFT Gorilla Glass
Grootte van het scherm: 5.0’’
Resolutie: HD 1280 X 720 pixels

VOEDING
Capaciteit: 4000 mAh Li-ion

GEHEUGEN
Intern geheugen (ROM): 16 GB
Uitbreiding geheugen (RAM): 2 GB
Geheugenuitbreiding: Geschikt voor Micro SD-kaart tot 64 GB

CONNECTIVITEIT
Bluetooth: V 4.0
USB: Micro USB
PTT knop: Ja
Aansluiting hoofdtelefoon: Aansluiting jack 3,5 mm

MULTIMEDIA
Camera: achterkant 8MP | voorkant 2MP

FUNCTIES
Inbegrepen functies: Google applicaties (Navigatie GPS, Email, Kalender, ...)
Zaklamp: Ja - led

FAQ

Screenshot maken

U kunt een screenshot maken met behulp van een snelkoppeling door zowel de aan / uit-knop als het volume van de knop ingedrukt te houden totdat u een klikgeluid hoort. Nadat de schermafbeelding is gemaakt, kan de foto in de fotogalerij worden bekeken.


Batterij verbruik op 4G netwerk

Indien u bij ingebruikname van uw smartphone (op een 4G netwerk) merkt dat uw batterij heel snel leeg is tijdens stand-by kunt u de optie “geoptimaliseerde 4G LTE modus” uitschakelen. Bij sommige providers zorgt deze optie voor een beperkte batterijduur. Uitschakelen kan via Menu > Instellingen > Netwerk en internet > Mobile netwerk > Geoptimaliseerde 4G LTE modus uitschakelen.


Android-telefoon -energiebesparende tips

Schakel onnodige softwareprocessen uit: houd de startknop lang ingedrukt, selecteer het juiste app-pictogram en schuif naar links totdat het verdwijnt. Schermhelderheid verlagen; terwijl u de telefoon continu gebruikt, kunt u de helderheid van het scherm verlagen zodat de levensduur van de batterij kan worden verlengd. Voor sommige instellingen zoals WLAN, GPS, netwerkgegevens, enz. (schakel ze uit als ze niet nodig zijn.) Als deze functies worden ingeschakeld, verbruikt dit ook veel stroom.


Geheugenkaart

U kunt de USB-gegevenskabel gebruiken om bestanden te kopiëren of verplaatsen. MP3-bestanden worden opgeslagen in de map ‘Mijn muziek’, MP4- of AVI-bestanden worden opgeslagen in de map ‘Video’s’ en foto’s worden opgeslagen in de ‘DCIM-map’.


Voorbereiding voor het gebruik in water

Zorgt er zeker voor dat de onderste bodemplug stevig is aangebracht om het gewenste waterdichte effect te verkrijgen. Zorg ervoor dat er zich geen haren, zandkorrels of andere deeltjes in de zachte rubberen hoes rond de telefoon bevinden, omdat dit invloed heeft op hoe strak de hoes is gesloten.


WAAR TE KOOP